ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΤΟΣ :2019

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ 22KVA ΣΕ ΧΩΡΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΜΑΡΟΥΣΙ)

Η εταιρείας μας ανέλαβε των σύνολο των ηλεκτρολογικών εργασιών σχετικά με την εγκατάσταση γεννήτριας 22KVA, στο χώρο του κτιρίου γραφείων γνωστής βιομηχανίας παραγωγής καλλυντικών στην περιοχή του Αμαρουσίου.

περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ

Η εταιρείας μας ανέλαβε την ηλεκτρική εγκατάσταση πολυτελούς κατοικίας, στην περιοχή Πρόδρομος Αντίπαρου.

περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ KNX-DALI ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ IQOS

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε την εγκατάσταση συστήματος διαχείρισης ηλεκτρικής εγκατάστασης με την τεχνολογία ΚΝΧ-DALI, στο χώρο του καταστήματος πώλησης ηλεκτρονικού τσιγάρου IQOS στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.

περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΧΩΡΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΤΙ

Η εταιρεία μας ανέλαβε την ηλεκτρική εγκατάσταση, των γηπέδων μπάσκετ και beach volley, της προβλήτας δεξιά και αριστερά του λιμανιού καθώς και του χώρου πλατείας, στον ευρύτερο χώρο του Ναυτικού Ομίλου στο Μάτι Αττικής (ΝΑΟΜΑ).

περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΧΩΡΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΜΑΡΟΥΣΙ)

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε την προμήθεια και την τοποθέτηση συσκευών συστήματος ασφαλείας (σύστημα συναγερμού) στο χώρο των νέων γραφείων εταιρείας εμπορίας φωτιστικών ειδών στην περιοχή του Αμαρουσίου.

περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ 35KVA ΣΕ ΧΩΡΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΠΑΛΛΗΝΗ)

Η εταιρείας μας ανέλαβε των σύνολο των ηλεκτρολογικών εργασιών σχετικά με την εγκατάσταση γεννήτριας 35KVA, στο χώρο των κεντρικών γραφείων γνωστής εταιρείας εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην περιοχή του Μαρκοπούλου.

περισσότερα

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των προβολεών στον εξωτερικό χώρο των κτιρίων της Εθνικής Πινακοθήκης και Εθνικής Γλυπτοθήκης, στην  περιοχή άλσος στο Γουδί, με προβολείς νέας τεχνολογίας Led.

περισσότερα

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ (ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ)

Η εταιρείας μας ανέλαβε την αντικατάσταση του υπάρχοντος φωτισμού, με φωτιστικά και λαμπτήρες νέας τεχνολογίας Led, σε χώρο καταστήματος εμπορίας ενδυμάτων στην περιοχή των Γλυκών Νερών.

περισσότερα

ΚΑΛΩΔΙΩΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΕ ΧΩΡΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΜΑΡΟΥΣΙ)

Η εταιρείας μας ανέλαβε μία σειρά από ηλεκτρολογικές εργασίες, σχετικά με νέες καλωδίωσεις για νέα κλιματιστικά VRV, στο χώρο των γραφείων εταιρείας υπηρεσιών επικοινωνίας στην περιοχή του Αμαρουσίου.

περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ

Η εταιρείας μας ανέλαβε την ηλεκτρική εγκατάσταση, σε χώρο νέας κατοικίας στην περιοχή της Αναβύσσου.

περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Η εταιρείας μας ανέλαβε την ηλεκτρική εγκατάσταση σχετικά με την τροφοδοσία ρομποτικών μηχανημάτων τύπου KARDEX, στο χώρο των γενικών αποθηκών γνωστής εταιρείας εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην περιοχή του Μαρκοπούλου.

περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ 110KVA ΣΕ ΧΩΡΟ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ)

Η εταιρείας μας ανέλαβε των σύνολο των ηλεκτρολογικών εργασιών σχετικά με την εγκατάσταση γεννήτριας 110KVA, στο χώρο των γενικών αποθηκών γνωστής εταιρείας εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην περιοχή του Μαρκοπούλου.

περισσότερα

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης του υπάρχοντος φωτισμού οροφής, με φωτιστικά νέας τεχνολογίας Led, σε κτίριο εργαστηρίου εφαρμογών στην περιοχή της Παλλήνης.

περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Η εταιρεία μας ανέλαβε την ηλεκτρική εγκατάσταση και την διαχείρηση του φωτισμού με  ΚΝΧ, στους νέους χώρους γραφείων αντιπροσωπίας Ιταλικών φωτιστικών, στην περιοχή Κηφισιάς. 

περισσότερα

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΜΕΝΙΔΙ)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης του υπάρχοντος φωτισμού, με φωτισμό νέας τεχνολογίας Led, σε κατάστημα εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην περιοχή του Μενιδίου.

περισσότερα

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Η εταιρείας μας ανέλαβε λεπτομερείς εξειδικευμένες εργασίες, ηλεκτρικής εγκατάστασης, πολυτελούς κατοικίας στην περιοχή του Κολωνακίου. Σε τομέα εξωτερικού φωτισμού, διαχείρησεις μέσο BMS dimming φωτισμού, αλλαγή λαμπτήρων σε led  και πρόβλεψη για μελλοντική τοποθέτηση γεννήτριας.

περισσότερα

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ (ΠΙΚΕΡΜΙ)

Η εταιρείας μας ανέλαβε την αντικατάσταση του υπάρχοντος φωτισμού, με φωτιστικά και λαμπτήρες νέας τεχνολογίας Led, σε χώρο καταστήματος εμπορίας ενδυμάτων στην περιοχή του Πικερμίου.

περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΟΦΗΣ LED

Η εταιρεία μας ανέλαβε την προμήθεια και την αντικατάσταση νέων φωτιστικών τεχνολογίας Led (τύπου καμπάνες), στην οροφή των γενικών αποθηκών γνωστής εταιρείας εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην περιοχή του Μαρκοπούλου.

περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΣΕ ΧΩΡΟ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία μας ανέλαβε την προμήθεια και την αντικατάσταση του γενικού πίνακα, στο χώρο των γενικών αποθηκώ,ν γνωστής εταιρείας εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων, στην περιοχή του Μαρκοπούλου.

περισσότερα