Σύντομο ιστορικό

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το έτος 1987 με διακριτικό τίτλο ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΜΗ από τον κύριο Σπύρο Τζανίκο και αρχικά είχε ως αντικείμενό τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τους αυτοματισμούς

Το 1998 ξεκινήσαμε την υλοποίηση εγκαταστάσεων KNX και το 2000 ο κύριος Σπύρος Τζανίκος πιστοποιηθήκαμε επίσημα ως KNX Partner.

Το 2001 η εταιρεία μας μεταφέρθηκε σε νέο δικό της πλέον κατάστημα στην περιοχή της Παλλήνης.

Το 2009 έγινε μεταφορά της εταιρείας στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην περιοχή των Σπάτων.

Από τον Οκτώβριο του 2016 η εταιρεία μας απέκτησε νέο χαρακτήρα και μετατράπηκε σε Ε.Π.Ε. Στο δυναμικό της εντάχθηκε ο κύριος Μαρίνος Τζανίκος, Ηλεκτρολόγος - Μηχανικός και πιστοποιημένος KNX Partner (KNX Basic & Advanced Course), με σκοπό τη συνέχιση της εφαρμογή νέων τεχνολογιών στους τομείς της διαχείρισης, της ασφάλειας και της προστασίας κτιριακών εγκαταστάσεων.

Σε όλο αυτό το διάστημα της λειτουργίας μας είχαμε την αμέριστη εμπιστοσύνη ενός μεγάλου πελατολογίου αποτελούμενου, μεταξύ άλλων, από κορυφαίους επιχειρηματίες του χώρου της ναυτιλίας, του εμπορίου, της βιομηχανίας και των κατασκευών. Από την πλευρά μας καταφέραμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υψηλές τους απαιτήσεις.

Από την αρχή της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα έχουμε παρακολουθήσει μία σειρά από σεμινάρια και εκθέσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προσπαθώντας να εμπλουτίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις γνώσεις μας πάνω στις νέες τεχνολογίες.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στη διαρκή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, με σκοπό την κάλυψη των απαιτήσεων της αγοράς στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.